Vi har alltid vært opptatt av å lære våre deltakere mest mulig om hest og ridning i løpet av uka. Vi stiller krav til våre instruktører om å formidle sin kunnskap på en grei og lett-
fattelig måte. Gruppene må ikke være for store, så vi har delt opp i hele 4 grupper. En instruktør og en hjelpeleder tar seg av opplæringen på hver gruppe. Vi har 2 ridebaner, og da er 2 grupper alltid på ridebanene og 2 er ute på tur, og så bytter vi hver økt. Dette er en fin balanse for både hest og rytter! 

 

 

På ridebanene foregår den grunnleggende rideopplæringen samt sprang og dressur.
Skogshornområdet byr på fine ridestier og gamle, mosegrodde seterveier som er ypperlige for både skritt, trav og galopp!  Du får en god innføring også i denne biten, og i den flotte naturen kan en skikkelig kose seg på tur!

 

 

Ikke alle er like ”tøffe” når det gjelder ridning, og noen har kanskje en rideulykke bak seg som de sliter med. Da trår vi ekstra til, for dette ser vi som meget viktig, og mange er de som har fått tilbake ”gnisten” etter et opphold på Skogshorn, og det gleder oss!

Fredag kveld får deltakerne vise frem hva de har tilegnet seg av lærdom innen sprangridning, og det er premieutdeling etterpå.

 

   

 

Foreldre, familie og andre interesserte, velkommen til sprangkonkurransen!

     

Hovedsia - Ankomst, innkvartering, avreise - Dags- og ukeprogram - Mat
Hestene - Overnattingstur og teltkos - Bildegalleri
Ferie - Om oss - Jobb - Skogshornkiosken - Kontakt og bestilling
Hinder- /Terrengbane