Kl. 0800 er det vekking, og frokost kl. 0830. Vi møtes til første rideøkt kl. 0930. Den går frem til ca. kl. 13. Middag er kl. 14, og ut igjen til andre rideøkt kl. 1530. Kveldsmat kl. 1930, og leggetid kl. 2230.

Søndag er ankomstdag, og helst mellom kl. 12 og 16. (Noen har kanskje overnattet fra lørdag) Du får tildelt hytte og rom, og sjekker inn. Vi spanderer stølskost i hovedhytta og har åpent hus! I peisestua  er bilde av våre hester og ponnier m/navn og alder.

Kl. 17 er det velkomst og orientering, og middag. Etterpå har vi prøveridning, inndeling i grupper og utdeling av hester, en spennende dag og full aktivitet frem til kveldsmat.

 

 

Fra mandag  kjører vi et variert og aktivt program med 2 rideøkter hver dag og middag  imellom. Noe teori har vi også lagt inn, som stell og bruk av hest, forings- og sykdomslære, anatomi, psykologi. Godt å ha om du en gang tenker egen hest eller hest på for.                              

Onsdag ettermiddag er det frivillig overnattingstur. Lavvoen står ferdig, men du må ta med deg liggeunderlag, og hestene beiter utenfor.  Bagasjen blir kjørt. På kvelden koser vi oss med ”lapper” og kakao/kaffe rundt bålet! Mange fristes til et friskt bad i Grytevatn like nedenfor teltleiren.

Torsdag går turen tilbake, og etter middagen lokker terrengbanen og andre rideaktiviteter.

Fredag  ettermiddag er det sprangkonkuranse med påfølgende premieutdeling og videofremsyning , utdeling av diplomer, markering og gaver til våre eventuelle 5-års jubilanter. Pølser er på menyen, og kanskje bursdagskake! Underholdning og høy stemning,  koselig avslutningskveld på rideuken.

 

 

Lørdag er det pakking og klargjøring, før avslutningsturen på hesteryggen. Flere bilder?  Adjø til deltakere og ledere, og ikke minst våre trofaste og gode kamerater! Ta gjerne en ekstra sjekk at all bagasje er blitt med. Lunsj for deltakere, familie og sjåfører. Klare for avreise ca. kl. 14.