Hytteferie?

Noen ønsker å ha en ferieuke mens andre i familien er på rideleiren. Ta da bare kontakt med  Oddmund eller Heidi på tlf. 90722998 / 90881966 eller e-post  skogshorn@yahoo.no , eller gi beskjed til oss.

Skogshornområdet er et ypperlig utgangspunkt for ørretfiske, fjellturer og sykkelturer, og her bor du midt i den vakreste natur! Hva med en tur inn til det gode ørretfiskevannet Hundsem ( ¾ t.) på rideleirens hester, fiskestanga og kaffekjelen i sekken, og virkelig nyte naturen? Eller Storevatnet rundt på sykkel?  Skogshornområdet har godt utbygd sykkelveinett som nå henger sammen med Golsfjellet. I setergrenda er det flere som selger gode stølsprodukter som ost, smør og rømme, og en kan være med på ysting og baking og se på melking etc.   

 

 

Vinter:
Oddmund har velutstyrte hytter og leiligheter med høy standard  og  10 -12 sengeplasser som leies ut rimelig for helger, uker og midtuker. De har også hytter for utleie på åremål og vintersesong, og utenom sommersesongen leies også Skogshornstua  med sine 25 – 30 sengeplasser ut på helger, uker og midtuker. Denne har mange soverom, flere bad og badstuer og store stuer, derav 1 peisestue. Skogshornstua egner seg godt når flere familier ønsker hytte sammen, skoleklasser, vennesamling, klassetreff, bursdager etc. etc. Skogshornområdets flotte skiløypenett av flere mils lengde og med flere fine rundløyper går innom våre hytter.

 

 

Ta kontakt med eier eller rideleiren angående hytteferie.

 

   
     

Hovedsia - Ankomst, innkvartering, avreise - Dags- og ukeprogram - Mat
Ridningen - Hestene - Overnattingstur og teltkos - Bildegalleri
Om oss - Jobb - Skogshornkiosken - Kontakt og bestilling
Hinder- /Terrengbane