Rideleiruken vår går fra søndag til lørdag, dvs. praktisk talt ei uke. Ankomstdag er altså vanligvis søndag, og det er fint om du kan være her før kl. 15. Dette av hensyn til vår servering av tradisjons-stølskost , da har vi litt tid før middagen som er kl. 17. Familie, sjåfører og andre er velkomne innom!

Vi tilbyr gratis overnatting fra lørdag til søndag for de som ønsker å dele turen over 2 dager. Dette så langt vi har ledige rom / hytter, og det gjelder ved ankomst. Ta kontakt i forveien. Søndag fra 11-12 tiden er det servering i Skogshornstua!  Ved avreise har vi ikke samme muligheter, men de som ønsker det kan leie rimelig overnatting hos Oddmund på andre hytter eller leiligheter.  Kontakt Oddmund på 90722998 eller mail skogshorn@yahoo.no , eller ta kontakt med oss.

Mange tar toget, da gir du beskjed til oss så henter vi deg på Gol stasjon(søndag).  Du må ta dagtoget som er der ca. kl. 15 fra Østlandet, og ca. kl. 16 fra Vestlandet. Etter kursslutt på lørdag kjører vi deg tilbake til toget.

 

 

Innkvartering: Vi har 3 store hytter disponible, Ranebu, Jodbu og Bekkekos. Sistnevnte har 3 soverom, de andre har 4. Romslige peisestuer med radio og TV. Muligheter for å tørke klær og sko. Utenom sommersesongen blir hyttene leid ut til feriegjester og er følgelig utstyrt med kjøkken med alle faciliteter. Jodbu og Bekkekos har overdekket veranda, Ranebu har åpen. Program for uken er oppslått i hyttene.

Vi har på forhånd laget romliste, og kommer du alene så plasserer vi deg sammen med jevnaldrende, er dere flere så får dere samme rom om det er ønsket. Vi har  2 og 4 pers. rom. Mange ønsker fjorårets hytte igjen, og vi prøver etter beste evne å imøtekomme det.

Lørdag  er det rydding og pakking og du får en siste avskjedstur på hesten din. Det går i bilder og klemmer, og godterier til hestene, og en kommer ikke utenom at det faller noen tårer også. Trøsten er da at det kommer en sommer igjen! Tips:  Ta en ekstra sjekk at du har fått med deg alt, at ikke noe er glemt igjen! Før avreise ca.  kl. 14 er det lunsj for alle i Skogshornstua.

 

   
     

Hovedsia - Dags- og ukeprogram - Mat
Ridningen - Hestene - Overnattingstur og teltkos - Bildegalleri
Ferie - Om oss - Jobb - Skogshornkiosken - Kontakt og bestilling
Hinder- /Terrengbane